Uitstel van executie

Martijn springt weer op de bres in nieuwe reeks Uitstel van Executie

RTL 4 - maandag 14 maart om 20:30

Martijn Krabbé komt in dit nieuwe seizoen van Uitstel van Executie in actie voor de ongeneeslijk zieke Andrea. Door haar fysieke beperkingen kan ze niet goed meer uit de voeten in haar woning en na het verlies van haar baan kan ze ook de hypotheek niet meer betalen.

Maandagavond blijft woonavond bij RTL 4 met de terugkeer van Uitstel van Executie. Martijn Krabbé probeert samen met makelaar Alex van Keulen, bouwkundige Duncan Abrahams en budgetcoach Eef van Opdorp weer mensen te helpen die hun woning dreigen te verliezen.

Lees ook: Martijn Krabbé redt ook huurwoningen in nieuw seizoen Uitstel van Executie 

Uitstel van Executie

Het hulpprogramma gaat de makers niet in de koude kleren zitten. Zo schoot Van Keulen al eens vol voor de camera bij het horen van de schrijnende verhalen. Ditmaal staan ze de ongeneeslijk zieke Andrea bij. Ze kampt met ernstige lichamelijke beperkingen waardoor haar woning niet meer geschikt is. Mede door de krapte op de woningmarkt lukt het haar niet om passende woonruimte te vinden. Daar is wel haast bij, want ze is door haar ziekte haar baan verloren en de hypotheek is een blok aan haar been.

Meer over