Uitstel van executie

Een nieuw huis voor Fred in Uitstel van Executie

RTL 4 - maandag 25 april om 20:31

© Videoland
Martijn Krabbé en zijn team van Uitstel van Executie helpen Fred. Hij raakte door een medische fout linkszijdig verlamd en kan eigenlijk niet meer in zijn drive-inwoning blijven wonen. Het lukt hem niet om een passende nieuwe plek te vinden.

Hoe fijn een huis ook is, als het noodlot toeslaat kan het ineens een blok aan het been zijn. Daar kan Fred over meepraten in deze aflevering van Uitstel van Executie.

Uitstel van Executie

Jarenlang woonde hij met plezier in een drive-inwoning, een huis met de garage op de begane grond en het woongedeelte op de eerste verdieping. Dit type woning deed in 1936 haar intrede in Nederland en was al snel populair vanwege de luxe van een inpandige garage en de lichte, zonnige woonruimte boven.

Martijn Krabbé

Het enige nadeel is dat je geen moeite moet hebben met traplopen. Dat was voor Fred geen obstakel, tot hij als gevolg van een medische fout linkszijdig verlamd raakte. Hij heeft dringend passende woonruimte nodig, maar zijn zoektocht levert niets op. Martijn Krabbé en zijn team zoeken mee.

Meer over