Evenblij maakt vrienden

Evenblij undercover met Tom Waes

Danny en Daley Blind ontvangen Frank Evenblij in het ouderlijk huis en vertellen over hun band. Frank laat het échte Den Haag zien aan minister Sigrid Kaag. En dankzij Tom Waes neemt Frank een kijkje op de Undercover-set.

Hoe is de band tussen Danny en Daley Blind? Frank hoort het allemaal wanneer hij vader en zoon opzoekt in het ouderlijk huis voor Evenblij maakt vrienden, waarin hij wekelijks op stap gaat met bekende personen. Ook heeft hij een afspraak met minister Sigrid Kaag. Zij werkt in Den Haag, maar woonde als diplomaat lang in het buitenland. Frank groeide op in de Hofstad en is van plan om haar te laten zien wat het échte Den Haag is. Daarvoor haalt hij haar eerst thuis op. Tijdens hun ontmoeting hebben ze het niet alleen over de Schilderswijk en broodjes ei met ui, maar ook over de politiek en de ambities van de minister.

Undercover op de set

Tenslotte is Frank in het Vlaamse Schoten, waar hij Tom Waes opzoekt. De acteur en presentator neemt hem mee naar de set van de Netflix-hitserie Undercover én vertelt openhartig over zijn leven.

Meer over:

Reageren