Gloednieuw zomeravondprogramma

Vanavond begint Zomer met Art

Het is een spannende avond voor Art Rooijakkers; hij presenteert vanaf half 11 vanuit Artis de allereerste aflevering van zijn zomeravondprogramma Zomer met Art op RTL 4.

Art hoeft het niet alleen te doen, hij krijgt deze hele eerste week gezelschap van de cabaretier Richard Groenendijk, die we o.a. kennen als de meest gevatte man van Ranking the stars. Richard is deze week de 'zomerdate' van Art en daarmee mede-presentator van Zomer met Art. De artiest van de week is Alain Clark. Hij speelt iedere avond bekende hits. 

Tweeling

De nieuwe talkshow zit verder boordevol rubrieken. De eeuw van mijn dochters, de column die Art schrijft voor Het Parool, krijgt in het programma bijvoorbeeld een vervolg. Hierin vraagt de presentator zich af hoe de wereld eruit zal zien als zijn dochters Puk en Keesje – een tweeling van 2 jaar - straks volwassen zijn. Gwen van Poorten en radio dj Bram Krikke nemen de temperatuur van het land op. 

Goed gesprek

Art Rooijakkers zelf is tevreden als hij het volgende bereikt met Zomer van Art: „Ik wil het gevoel creëren van een lange, zomerse avond. Daar hoort een goed gesprek bij met een zekere nonchalance.”

Zomer met Art begint maandag om 22.30 uur op RTL 4

Mis het niet!

Advertisement

Meer over: