Vier handen op één buik

Dyantha Brooks helpt in Vier Handen Op Eén Buik

NPO 3 - dinsdag 30 november om 20:26

© BNNVARA
Felicity (17) en Fabian (16) verwachten bijna hun eerste kindje. Een hele overgang voor de twee, die tot voor kort met andere dingen dan baby’s bezig waren. Presentatrice Dyantha Brooks bereidt hen voor op het ouderschap.

De pas 17-jarige Felicity raakte recent zwanger van de pas 16-jarige Fabian. Als jonge tieners die zelf nog in de bloei van hun leven staan, hebben ze geen idee wat er nu precies op hun afkomt. Daarom is het maar goed dat Shownieuws-gezicht Dyantha Brooks een handje komt helpen. Zij weet namelijk als geen ander wat er allemaal bij komt kijken bij het opvoeden van een kind.

Dyantha Brooks

Voor de inmiddels zelf ook weer zwangere Dyantha Brooks komt hiermee ook een droom uit. De presentatrice liet namelijk eerder dit jaar in een Instagram Q&A weten dat haar ambities verder rijken dan Shownieuws. "Ik ben heel dankbaar dat ik als redelijke newbee een bekend programma als Shownieuws mag presenteren en hoop dat nog heel lang te doen. Maar ik zou het zelf ook heel leuk vinden als de kijker mij nog beter leert kennen." 

Expeditie Robinson

En daar liet ze duidelijk geen gras over groeien. Eerder maakten we al kennis met haar door haar deelname aan Expeditie Robinson en nu is Vier Handen Op Eén Buik aan de beurt. Die laatste titel is op haar lijf geschreven. "Ik hou van mensen en verhalen en hoop in de toekomst programma's te mogen maken waarin ik op zoek mag naar die verhalen." 

Meer over