Volle zalen

Peter Pannekoek blikt samen met Cornald Maas terug in Volle Zalen

NPO 2 - dinsdag 15 november om 20:32

© AVROTROS
Peter Pannekoek tourt momenteel door het land met zijn derde soloshow DNA. Cornald Maas volgt de komiek in deze aflevering van Volle Zalen tijdens de tournee en gaat met hem terug naar belangrijke plaatsen: zijn geboortestad Hilversum en comedycafé Toomer.

Peter Pannekoek is met zijn 36 jaar de jongste artiest die Cornald Maas heeft gevolgd in Volle Zalen. Toch heeft de cabaretier en stand-upcomedian al een aanzienlijke staat van dienst.

Peter Pannekoek

Het grote publiek leerde hem kennen als huiskomiek bij De Wereld Draait Door. Maar Pannekoek beleefde zijn ware vuurdoop in 2007 toen hij auditie deed voor Comedytrain, het door Raoul Heertje opgerichte collectief van stand-ups. In het Amsterdamse café Toomler moest hij zijn vakgenoten zien te overtuigen van zijn kunnen.

Cornald Maas in Volle Zalen

Samen met Maas gaat Pannekoek terug naar Toomler om herinneringen op te halen. Ook gaan ze naar Hilversum waar Peter opgroeide en al vroeg te maken kreeg met de nabijheid van de dood. Daarnaast volgt Maas de komiek tijdens zijn huidige theatertour DNA.

Meer over