vtwonen weer verliefd op je huis

Team VTwonen Weer Verliefd op je Huis zet hun beste beentje voort op Urk

SBS 6 - zondag 15 oktober om 19:30

© Talpa
Het interieur van hun gezinswoning op Urk mag uitgesprokener, vindt Klaas-Willem in deze aflevering van VTwonen Weer Verliefd op je Huis. Zijn vrouw Liza houdt juist van rust. Ook is het interieur nu nog wat ongezellig, waardoor ze geen vriendinnen durft uit te nodigen. 

Vriendinnen thuis uitnodigen? Liza doet het liever niet. Ze schaamt zich voor het wat ongezellige interieur in het huis op Urk, waar ze samen met Klaas-Willem en hun twee dochtertjes woont. Na de koop hebben ze twee jaar verbouwd, daarna volgde een huwelijk en uiteindelijk de verhuizing.

VTwonen Weer Verliefd op je Huis

Inmiddels wonen ze er vijf jaar en is de inrichting nog steeds niet helemaal naar hun zin. Daarom schiet vtwonen weer verliefd op je huis te hulp. Omdat Liza bij de verbouwing de keuken mocht kiezen, was de vloerkeuze voor haar Klaas-Willem. Hij ging voor donkergrijze tegels die helemaal niet passen bij haar stijl; een mix van Scandinavisch en Japans. Andersom vindt hij haar woonsmaak te gewoontjes. Als het aan hem ligt, krijgen ze een veel uitgesprokener interieur.

Meer over