Weet ik veel

Beau keert terug met kennisquiz Weet ik veel

RTL 4 - zaterdag 8 januari om 19:58

© RTL
Bekende slimmeriken laten in dit nieuwe seizoen van Weet ik veel opnieuw hun kennis testen door Beau van Erven Dorens. Onder hen deze week: Geraldine Kemper, Froukje de Both en Mattie Vallk. Ook ontvangt Beau studenten die allerlei vragen beantwoorden.

RTL 4-kijkers kunnen in deze tijd niet om Beau van Erven Dorens heen. Zo start vanavond de nieuwe reeks van Weet ik veel. In het elfde seizoen van deze kennisquiz ontvangt hij wekelijks drie BN’ers én studenten die vragen over allerlei onderwerpen beantwoorden. Heleen van Royen, Geraldine Kemper, Froukje de Both, Mattie Valk, Bram Krikke, Walid Benmbarek en Victoria Koblenko zijn enkele van de bekende slimmeriken die hun kennis laten testen.

Beau van Erven Dorens

Maar er is meer Beau op televisie. In zijn nieuwe programma Lago di Beau, sinds afgelopen week te zien, ontvangt hij aan het Italiaanse Comomeer wekelijks twee gasten met wie hij persoonlijke gesprekken heeft. En natuurlijk is er dan nog zijn eigen talkshow, waarin hij elke doordeweekse avond de actualiteiten bespreekt. Genoeg Beau dus de komende tijd.

Meer over