Werk in uitvoering

Wilfried de Jong gaat langs bij een absurdistische kleutervoorstelling in Werk in Uitvoering

NPO 2 - vrijdag 24 november om 22:17

© VPRO
Wilfried de Jong besteedt in het nieuwe programma Werk in Uitvoering aandacht aan De grote ik heb hier geen zin in show, een absurdistische kleutervoorstelling over kijken en bekeken worden. René van ’t Hof, Sayo Cadmus en Guido Pollemans spelen de hoofdrollen.

Verschrikt kijken de personages in de De grote ik heb hier geen zin in show op als ze de spotlight op zich gericht zien. Ze wanen zich onbespied, doen soms dingen van wie ze écht niet willen dat iemand dat ziet, en nu staan ze opeens in het volle licht. Hoe ze daarmee omgaan is te zien in deze absurdistische kleutervoorstelling over kijken en bekeken worden.

Werk in Uitvoering

Acteurs René van ’t Hof, Sayo Cadmus en Guido Pollemans zijn de komende maanden nog in verschillende Nederlandse en Belgische theaters te zien met de voorstelling van regisseur Jetse Batelaan.

Wilfried de Jong laat in deze Werk in Uitvoering ook hiphopmuziek horen: het nieuwe album van de Haagse formatie De Kraaien. Momenteel trekken ze langs de poppodia met hun Heibel in je tent-tour.

Meer over