Wie is de Mol?

De deelnemers van Wie Is de Mol? maken de allesbepalende finaletest

NPO 1 - zaterdag 2 maart om 20:28

© AVROTROS
Nu ze de allesbepalende finaletest maken, is het te hopen dat de Wie Is de Mol?-finalisten nog maar één mogelijke Mol in het vizier hebben. Voor de ontmaskering van de saboteur moeten ze nog even geduld hebben. Die is pas volgende week.

De kijkcijfers tikken wekelijks ruim 3 miljoen kijkers aan, de vriendschap tussen Kees van der Spek en Jeroen Spitzenberger zorgden voor vermakelijke momenten en de prachtige locaties leiden vast tot meer boekingen naar Mexico.

Lees ook: De beste hints en theorieën van Wie Is de Mol? 2024 

Rick McCullough

Nu de ontmaskering van de Mol in zicht is, kan regisseur Rick McCullough alvast terugkijken op een geslaagd laatste seizoen van zijn hand. Hoogtepunt voor kijkers was de indrukwekkende opening tijdens een Mexicaans feest, waarbij een geschminkte Mol en zelfs Rik van de Westelaken incognito tussen de dansende mensen stond.

Na ruim twintig jaar Wie Is de Mol? heeft McCullough geen grootse toekomstplannen meer. Misschien een bescheiden bijdrage leveren aan een soortgelijk programma, en anders zet hij een schildersezel in de schuur.

Wanneer is Wie is de Mol? op televisie te zien?

Wie Is de Mol? is iedere zaterdag vanaf 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1. In deze aflevering zie Kees van der Spek, Anna Gimbrère, Rosario Mussendijk en Fons Hendriks terug.

Meer over