Wie is de Mol?

Kleurentheorieën maken de kijkers van Wie Is de Mol? horendol

NPO 1 - zaterdag 24 februari om 20:29

© AVROTROS/Joy Hansson
Waarschijnlijk reizen de kandidaten van Wie Is de Mol? naar de laatste bestemming Bacalar. Bij Laguna Bacalar, het meer met de zeven kleuren, vindt later een opdracht plaats. Het meer is al kort te zien in het intro van het programma.

Waarschijnlijk reizen de Wie Is de Mol?-kandidaten in de achtste aflevering richting Bacalar. Bekend om Laguna Bacalar, het meer met de zeven kleuren, is dit een toepasselijke locatie voor dit seizoen.

Wie Is de Mol? 

Kijkers zien allerlei hints in de kleuren die verschijnen. De pasteltinten van de stoeltjes en tafeltjes zouden verwijzen naar snoepspekjes en dus naar Kees van der Spek. Volgens andere fans verraden de roze en gele schoenen van Rian Gerritsen misschien haar Molschap: R(oze) en G(eel) zijn haar initialen.

Verder pakte Rosario Mussendijk een envelop met 3000 euro van het paarse tafeltje - zijn lievelingskleur - in de opdracht waarin de kandidaten voor troeven of geld kozen. Toeval of niet, later maakten de kandidaten de test aan een paars tafeltje.

Wanneer is Wie Is de Mol? te zien op tv?

Wie Is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. Check ook vooral ons handige overzicht vol hints.

Meer over