Winter's Tale

Colin Farrell heeft een gave

NET 5 - maandag 30 november om 23:00

© https://x-news.pl/
Een kruimeldief en een jonge rijke vrouw worden verliefd op elkaar. Omdat zij ongeneeslijk ziek is, hebben ze maar weinig tijd samen. Alleen een wonder kan haar nog redden. Dus komt het goed uit dat de dief een bijzondere gave heeft.

New York, 1916. Kruimeldief Peter Lake (Colin Farrell) is op de vlucht voor de handlangers van de gevaarlijke gangster Pearly Soames (Russell Crowe).

Winter's Tale

Tijdens die vlucht besluit Peter zich even te verstoppen in een grote villa bij Central Park. Zo kan hij het nuttige met het aangename verenigen.

Peter kan wachten tot de kust veilig is. In de tussentijd kan hij in het huis op zoek naar waardevolle spulletje om mee te nemen.

Het loopt in Winter's Tale alleen allemaal net even anders. In het huis treft hij Beverly (Jessica Brown Findlay) aan.

Beverly en Peter worden verliefd op elkaar. Er is alleen wel een probleem: Beverly is ziek en heeft niet lang meer te leven.

Alleen een wonder kan haar nog redden, dus wat dat betreft komt het goed van pas dat Peter een bijzondere gave heeft.

Colin Farrell

Winter's Tale is een verfilming van het boek van Mark Helprin. Martin Scorsese kocht de filmrechten van het boek.

De Taxi Driver-regisseur liet het project varen: volgens hem was het boek onverfilmbaar. Akiva Goldsman nam het stokje van hem over.

Volgens Colin Farrell deed Russell Crowe in de film meer dan acteren alleen: de Australiër choreografeerde de gevechten tussen hem en Colin Farrell.

 

Meer over