World Padel Tour: Barcelona Masters Finale

World Padel Tour Finals in Spanje!

Ziggo Old - donderdag 15 december om 17:00

© Ziggo Sport

De seizoensfinale van de World Padel Tour! Het hele jaar lang vlogen de beste padellers de wereld over en deze week komen ze weer samen in Spanje voor het slotstuk van het seizoen: de Barcelona Master Final!

Alle punten van dit jaar zijn bij elkaar opgeteld en de beste zestien spelers hebben een ticket bemachtigd voor het finaletoernooi. Torenhoge favoriet bij de mannen is het winnende duo van vorig jaar: Juan Lebrón en Alejandro Galán.

De twee Spanjaarden zijn ook dit jaar de #1 van de wereldranglijst en doen vrijwel ieder toernooi mee om de eindwinst. Lebrón en Galán hebben dit seizoen al 6 overwinningen op hun naam staan.

Ariana Sánchez en Paula Josemaría

Ook bij de vrouwen zijn de winnaressen van vorig jaar weer de favoriet. De teller bij Ariana Sánchez en Paula Josemaría staat dit seizoen al op 7 overwinningen en dus gaat het duo als duidelijke koploper van de ranglijst naar het finaletoernooi in Barcelona.

De World Padel Tour Final in Barcelona is van donderdag 15 december t/m zondag 18 december te bewonderen op Ziggo Sport (kanaal 14, Select & Tennis). Wie kronen zich dit jaar tot de beste padellers van de wereld?

Meer over