Ziggo Sport race café

Yeeeehaw: F1 in Texas!

Ziggo Sport - zondag 23 oktober om 20:00

© Ziggo Sport

Het kampioenschap is beslist: de titel van Max Verstappen is binnen! Maar het seizoen is zeker nog niet voorbij en dit weekend komt de Formule 1 weer in actie in de Verenigde Staten.

Op het Circuit of the Americas in Austin (Texas) jaagt Red Bull Racing namelijk op de constructeurstitel en ook om de overige plekken van het kampioenschap wordt nog volop gestreden. Vooral voor Ferrari is het belangrijk om nu weer een keer toe te slaan, want de laatste keer dat een Ferrari-coureur op de bovenste trede van het podium stond is namelijk 7 (!) races geleden...

Bij Ziggo Sport zijn uiteraard het hele weekend de deuren van het Race Café weer geopend. Rob Kamphues, Robert Doornbos, Olav Mol, Jack Plooij en andere spraakmakende gasten zitten vrijdag om 22:30 uur klaar voor scherpe analyses, uitgebreide discussies en het allerlaatste Formule 1-nieuws.

Op zondag 23 oktober gaan de mannen vanaf 20:00 uur weer aan de slag met de voorbeschouwing op de Grand Prix van de Verenigde Staten, en na de race volgt om 23:00 uur de nabeschouwing (inclusief samenvatting!). Alle uitzendingen van het Race Café check je op Ziggo Sport (kanaal 14 & Select).

Meer over