3FM’s dj’s Giel Beelen en Frank van der Lende organiseren Frank <3 Giel festival

Er hangt liefde in de lucht bij de 3fm’s dj’s Frank van der Lende en Giel Beelen. Ze organiseren samen het Frank hartje Giel festival. Dit doen ze voor de liefde voor elkaar maar vooral voor hun gezamenlijke liefde: muziek.

Op donderdag 29 oktober is het zo ver: de deuren van 013 in Tilburg worden dan geopend voor het muzikale spektakel. Frank heeft er zin in. “Een festival waar de liefde voor radio en live muziek bij elkaar komen is het paradijs op aarde. En klap op de vuurpijl lekker met z’n allen in de tent! Je bent zelden zo verwend". Giel, een ervaren festivalganger, vindt het ‘echt wel spannend’ om zelf de organisator van een festival te zijn. "Frankie en ik liepen er over te fantaseren op Lowlands maar nu gaat het gewoon echt gebeuren."

Lucky bastards

Vijfentwintig luisteraars kunnen een spectaculair Golden Ticket winnen. Zij zullen samen met een introducé als een VIP worden behandeld en mogen bij de dj’s blijven slapen. De volgende ochtend zullen zij samen met Giel het licht uit doen van het feestje.

Een aangename verrassing

De invulling van het festival zal later in de radioshow bekend worden gemaakt. In ieder geval staan de singer-songwriter en huisband van ‘DWDD’ Lucas Hamming, Sue The Night, Jett Rebel en The Indien op het programma.

Lees ook:
Blote Frank op podium in de toekomst?

Meer over:

Reageren