Anouk op Pinkpop, voor de zesde keer alweer

Anouk staat dit jaar op Pinkpop. Dat is de zesde keer voor de zangeres en daarmee heeft ze een record te pakken.

De kersverse The Voice-coach treedt zaterdag 13 juni op op het festival in Landgraaf, meldt Metro. Ze stond al eerder op Pinkpop in 1998, 2001, 2003, 2009 en 2012 en kan nu dus 2015 daaraan toevoegen.

Record

Geen enkele andere act stond zo vaak op het podium in Landgraaf. De bands Krezip en Faithless, die allebei niet meer bestaan, kwamen tot vijf keer. Muse is dit jaar voor de vijfde keer aan de beurt.

Pharrell Williams

Andere artiesten die zijn bevestigd voor de 46e Pinkpop-editie zijn Foo Fighters, Pharrell Williams, Dotan en Robbie Williams. Bij de perspresentatie in Paradiso woensdagmiddag komt de rest van de line-up naar buiten. 

The Voice Of Holland

Anouk heeft een druk jaar voor de boeg. Na jaren waarin ze minder optrad, zit haar agenda in 2015 flink vol. Donderdag en zaterdag staat de Haagse zangeres in de Ziggo Dome en deze zomer doet ze ook festivals als Dauwpop, de Zwarte Cross en ZAND aan. Tussendoor zal Anouk veel in haar draaiende stoel zitten voor The Voice Of Holland, waarin ze net als Miss Montreal een nieuwe coach is.

Lees ook: RTL betaalt Anouk bakken met geld voor The Voice Of Holland.

Reageren