Anouk tegen fans: 'Pleur op!'

Anouk had bij Pauw & Witteman een duidelijke boodschap voor fans die geen begrip toonden nadat ze haar concert in het GelreDome afzegde: 'Pleur op, blijf dan gewoon weg.'

De zangeres kreeg een filmpje te zien waarin fans teleurgesteld reageerden nadat ze haar derde concert in het GelreDome in Arnhem moest afzeggen wegens een keelontsteking. 'Ze moet eens wat minder drinken' en 'Ik heb het nu gehad met haar' waren een paar van de reacties.

Ziek is ziek

Anouk reageerde als door een slang gebeten: „Pleur op, blijf dan gewoon weg. Het feit dat ik laat afzeg is alleen maar omdat ik het uiterste eruit heb gehaald, omdat ik dacht: ik ga het toch doen. Ik vind dat soort opmerkingen echt niet kunnen. Ziek is ziek.”

Zwarte Piet

Wat betreft Anouk hoeven die fans zich ook niet meer te vertonen op het inhaalconcert in de Ziggodome. De zangeres reageerde bij Pauw & Witteman ook op de nare reacties op haar Facebook-pagina nadat ze had gezegd dat Zwarte Piet wat haar betreft afgeschaft mocht worden. Volgens de zangeres krijgt ze al jaren dergelijke reacties: „Nadat ik met een donkere man trouwde en elke keer als ik beval.

De twee inhaalconcerten worden op 16 en 19 december gehouden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Er zijn nog kaarten te koop.

Reageren