De godganse avond Guus Meeuwis bij RTL 4 op 20 juni

RTL 4 zendt zaterdag het concert Groots Met een Zacht G live uit op televisie. Dat is ter ere van het 20-jarig jubileum van Guus Meeuwis als zanger.

Fans van Guus Meeuwis opgelet! RTL 4 heeft op zaterdag 20 juni de hele tv-avond vrijgemaakt voor Guus Meeuwis. Eerst met een special van RTL Boulevard, waar Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz vooruitblikken op het jubileum van Guus en daarna het live-concert Groots Met een Zachte G in het Philips Stadion in Eindhoven, waarvan dit jaar de tiende editie plaatsvindt.

Het Is een Nacht

Al die belangstelling heeft Guus te danken aan zijn 20 jarige jublieum als zanger. Jawel mensen, het is alweer twintig jaar geleden sinds Guus Meeuwis als verlegen studentje Nederland veroverde met zijn monsterhit Het Is een Nacht. Daarna kwamen we met geen mogelijkheid meer af van de Tilburgse zanger. Hij maakte hit na hit en trok jaarlijkse vele enthousiaste bezoekers met zijn Groots Met een Zachte G-concerten.

Spannend

Toch wil Guus Meeuwis er geen trip to memory lane van maken. Hij wil juist vooruit kijken. „Ik wil vieren waar we zijn gekomen en kijken wat er allemaal nog in ’t vat zit. Dat zullen de mensen in het stadion en thuis voor de TV straks aan alles voelen, van het decor tot de gastartiesten. Deze live-registratie van RTL past precies in dat plaatje. Het is best spannend, maar ik hou wel van een uitdaging. Kom maar op!”

Lees ook:
Schaep Ahoy maakte een eigen bijzondere versie van Het Is een Nacht

Reageren