Giel Beelen neemt ons in de maling, songfestivalliedje is nep!

Het liedje dat Giel Beelen vanochtend draaide op 3FM is helemaal niet het songfestivallied van Ilse DeLange en Waylon. Sterker nog, het zijn niet eens Ilse en Waylon!

Een persvoorlichter van de Tros laat weten: "Giel heeft dit geënsceneerd. Hij heeft waarschijnlijk zelf iets opgenomen en dat laten horen. Het zijn in ieder geval niet Waylon en Ilse DeLange."

Giel Beelen

De radio-dj heeft dus een grap uitgehaald. Volgens hem was het echt een akoestische repetitie van het duo The Common Linnets, hij zou de primeur hebben. Toen Giel een stuk van het nummer draaide, praatte hij er constant doorheen en vertelde hij ondertussen de laatste roddels over Waylon.

Beelen vroeg zich af of 'we het met dit nummer wel gaan halen'. Het is nu wel duidelijk dat het gedraaide nummer inderdaad niet het lied is waarmee Ilse en Waylon op 6 mei de finale zullen proberen te halen.

Ilse DeLange

Ilse laat van zich horen via Twitter:

Ook Giel zelf kan niet meer achterblijven:

Vanavond zullen Ilse DeLange en Waylon het echte Calm Afther The Storm akoestisch live ten gehore brengen in DWDD.

Een paar weken geleden besloten de zangers dat Calm After The Storm het liedje moest worden waarmee ze Nederland zullen vertegenwoordigen in Kopenhagen.

Reageren