Mannelijk trio presenteert Eurovisie Songfestival 2017

Voor het eerst in de geschiedenis van het Eurovisie Songfestival wordt het evenement gepresenteerd door alleen maar mannen. 

Oleksandr Skitsjko, Volodymyr Ostapchuk en Timur Miroshnychenko zijn de aangewezen personen die de drie avonden in mei tot een prachtig evenement moeten maken. De drie zijn bekende gezichten in Oekraïne, waar dit jaar het Songfestival wordt gehouden. Oleksandr en Volodymyr presenteren de show en Timur is backstage te vinden in de Green Room. Televisiecommentatoren Cornald Maas en Jan Smit kunnen vast oefenen met de namen van het trio.

We stellen de presentatoren aan je voor:

Oleksandr Skichko

 

Afbeelding

 

Oleksandr Skichko is een bekende naam in Oekraïne. Hij presenteert populaire televisieprogramma’s, zoals Wake Up, Star Way en Sing like a star. Op zijn vijftiende maakte Oleksandr zijn eerste stap in de wereld van het entertainment. Hij deed mee aan Ukraine’s Got Talent en schopte het tot de halve finale.

Volodymyr Ostapchuk

 

Afbeelding

 

Volodymyr Ostapchuk heeft al meerdere liveshows gepresenteerd. Zo was hij te zien in het programma Morning with Ukraine en Shopping Goddess. Ook sprak Volodymyr de stem in van Hans in de Disneyfilm Frozen.

Timur Miroshnychenko

 

Afbeelding

 

Timur Miroshnychenko kent het Songfestivalwereldje op zijn duimpje. In de twaalf jaar dat hij te zien is op televisie, heeft hij aan 30 Eurovisieprojecten gewerkt. In 2009 en 2013 presenteerde hij het Junior Eurovisie Songfestival.

O’G3NE

De voorrondes van het Songfestival zijn op 9 en 11 mei en de finale is op zaterdag 13 mei. O’G3NE vertegenwoordigt Nederland en treedt op in de tweede halve finale. En ongetwijfeld ook in de finale natuurlijk!

Lees ook: O'G3NE heeft Songfestivallied gekozen

Meer over: