Patty Brard en Jochem van Gelder nemen Bonje Met De Buren-single op

21 april 2015 16:50 | muziek | Door Televizier

© SBS - Elvin

Patty Brard en Jochem van Gelder hebben een lied opgenomen ter gelegenheid van de nieuwe reeks Bonje Met De Buren. Het nummer heet... Bonje Met De Buren.

Patty Brard en Jochem van Gelder lossen vanaf zondag weer burenruzies op in Bonje Met De Buren. En uit het programma is dit seizoen ook een heus lied voortgekomen, waarvoor de presentatoren dinsdag de studio ingingen. Dat meldt BuzzE.

Nederlandstalig

Het Bonje Met De Buren-nummer ontstond bij het oplossen van een burenruzie. Patty en Jochem hadden geen idee hoe ze twee buren konden verzoenen, maar toen ontdekten ze dat de kemphanen allebei van Nederlandstalige muziek hielden. De presentatoren schakelden volkszanger-producer Emile Hartkamp in, die een lied schreef over de buren. Samen met Emiles zoon Joey zongen zij het lied en dat werkte. "Binnen een half uur liepen ze samen de polonaise," legt Patty uit aan BuzzE.

Patty Brard

Patty en Jochem waren dolenthousiast over het nummer. "We vonden het zo'n leuk lied, dat we besloten het zelf op te nemen," aldus Patty. In de nieuwe versie zingt Bloed Zweet En Tranen-deelnemer Joey Hartkamp weer mee, maar nu samen met de Bonje Met De Buren-presentatoren. "Een soort trio zijn we," vertelt de tv-diva. Ze vindt Jochem van Gelder heel muzikaal.

Bonje Met De Buren

Patty vindt dat de tekst van het nummer op ons allemaal van toepassing is. "Het gaat erover dat je soms gewoon niet moet zeuren, maar elkaar een hand en een knuffel moet geven." Gegarandeerd succes, denkt de presentatrice: "Ik denk stiekem dat het nog een hit wordt ook."

Lees ook:
Bonje Met De Buren werd vorige maand nog uitgesteld.

Meer over