Paul de Leeuw interviewt Adele in special op NPO 1

27 November 2015 12:15 | muziek | Door Televizier

© VARA

Paul de Leeuw mocht superster Adele interviewen. Het hele gesprek is te zien in de special Adele & De Leeuw, die een plekje krijgt op de zaterdagavond van NPO 1.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Paul de Leeuw vloog begin deze maand naar Londen voor een gesprek met niemand minder dan Adele. Bij het uitkomen van haar album 25 gaf de zangeres een concert voor de BBC en vlak daarvoor mocht Paul haar interviewen. De volledige ontmoeting wordt uitgezonden in de special Adele & De Leeuw, zaterdag 12 december om 21.15 uur op NPO 1.

Twee handen op één buik

Paul leerde Adele kennen toen zij jaren geleden te gast was in zijn programma Mooi! Weer de Leeuw. De zangeres was toen nog helemaal niet zo bekend als nu. Na al die tijd zijn Paul en Adele nog steeds twee handen op één buik. "Ik was zo blij dat ik haar na vijf jaar weer zag," lacht de presentator. "Het was geweldig!"

Adele: Live in London

Een deel van het interview is dit weekend al op tv. De VARA zendt in Adele: Live in London het BBC-concert uit, aangevuld met eigen beelden uit het interview van Paul. Verder spreekt Adele in het programma met Graham Norton en haalt ze een hilarische grap uit door vermomd aan een Adele-imitatie-talentenjacht mee te doen. Adele: Live in London is zaterdag 28 november om 21.45 uur te zien op NPO 3.

Lees ook:
Adele zingt Hello met kleuterinstrumenten bij Jimmy Fallon

Meer over