Timur Perlin weg bij 3FM

21 september 2016 10:08 | muziek | Door Televizier

© © annemieke van der togt - togtstrip fotografie

Radiopresentator Timur Perlin (40) gaat weg bij 3FM, waar hij nu nog met Rámon Verkoeijen de lunchshow Superrradio presenteert. Timur stopt (voorlopig) zelfs definitief met radiomaken.

Timur heeft het nieuws bevestigd in zijn show: "Na acht jaar 3FM wil ik wat anders doen. Wat was heel lang de grote vraag, tot ik deze zomer merkte hoe gelukkig ik werd van helemaal niks doen: gewoon een beetje flierefluiten. En dat is wat ik het komend jaar ga doen: beetje hangen, bergwandelen en als het mee zit garnalen vissen."

Giel Beelen

Het is nu al de tweede keer deze week dat een radiomaker bij 3FM in het nieuws komt. Maandag meldde Giel Beelen dat hij stopt met zijn ochtendshow, vanwege andere interesses die het moeilijk maken om elke ochtend te presteren. Domien Verschuuren volgt hem waarschijnlijk op. Giel gaf aan wel het liefst bij 3FM te blijven maar op een ander tijdslot. 

Verjongingskuur

Het vertrek van de dj’s komt 3FM niet eens zo slecht uit, want de zender wil een nieuwe koers varen nu de luistercijfers in zwaar weer verkeren. Onlangs wilde Gerard Ekdom na zeventien jaar 3FM weer eens wat anders en dus stapte hij over naar NPO Radio 2 voor een ochtendshow. “Het jonge talent verdient een kans,” liet hij destijds weten. Ook Giel zei ‘graag het pad te willen vrijmaken voor jonge mensen’. Dat is ook precies wat 3FM de komende tijd wil gaan doen: een verjongingskuur doorzetten. 

Lees ook:

Giel Beelen stopt met ochtendshow

Meer over