Waylon presenteert Songfestival-lied bij DWDD

Iedereen wacht naarstig op de inzending van Waylon voor het Eurovisie Songfestival. Dat nummer presenteert de zanger eind februari bij DWDD.

Hij zingt van vrijdag 23 februari vijf dagen lang een nummer dat kans maakt de officiele inzending te worden. Daarna mag iedereen er van alles van vinden, maar op het eind kiest Waylon toch echt zelf met welk lied hij naar het Eurovisie Songfestival gaat.

Nashville

In DWDD vertelde Cornald Maas dat Waylon ter inspiratie een paar keer naar Nashville is geweest, en dat hij daar een hoop nummers heeft geschreven. Over de poule des doods waarin Nederland is beland had Cornald Maas een positieve boodschap: „We hebben hier met Waylon te maken. Die wil zich niet op het randje kwalificeren, die wil in de top 5 eindigen en dan maakt het niet uit in welke halve finale je zit.”

Update: Waylon heeft het Songfestival-lied al gekozen. 

Gerard Joling

Gerard Joling was ook aanwezig in de studio, hij vertelde dat hij dit jaar graag naar het liedjesfestijn zou zijn gegaan omdat het dit jaar 30 jaar geleden is dat hij meedeed met Shangri-La. De nog immer hoog zingende zanger zei een fantastisch lied klaar te hebben voor het Songfestival getiteld You can count on me

Meer over:

Reageren