Lost!

Winnares It takes 2 komt met single

15 juni 2019 09:57 | muziek | Door Wietse Zuidberg

© William Rutten
Een dag nadat bekend werd dat Loes Haverkort voortaan als winnares van It takes 2 door het leven gaat, heeft ze bekendgemaakt dat er een nieuw single komt. Ze is naar eigen zeggen niet meer te stoppen.

In een interview in het AD doet ze uitgebreid haar verhaal over de deelname aan het zangprogramma. Waarom deed ze eigenlijk mee? "Ik was heel onzeker voordat ik meedeed aan It Takes 2. Ik voelde me heel naakt, wist niet of ik de kracht zou hebben om mij kwetsbaar op te stellen. Maar tegelijkertijd wilde ik mezelf ook laten zien aan het grote publiek en schijt hebben aan de mening van anderen", aldus de kersverse winnares van It takes 2.

Nieuwe single

Nu Loes er met de titel vandoor is gegaan, smaakt dat uiteraard naar meer. Dat uit zich gelijk in haar nieuwe single 'Lost'. "Het liedje is een paar jaar geleden al geschreven, maar nooit afgemaakt. Het was dus een mooi moment om dat nu te doen. Lost gaat over de liefde en relaties. Soms raak je elkaar kwijt, en weet je niet hoe het afloopt. Je wil met elkaar verder, hoopt dat het goedkomt, maar daar heb je soms gewoon geen zicht op", zo zegt ze in het interview.

Niet meer te stoppen

De kans is aanwezig dat we in de toekomst nog veel gaan horen van Loes, want ze is strijdbaar om het te gaan maken in de muziekwereld. "Door mijn deelname aan dit programma is glashelder geworden hoe belangrijk zingen voor me is. Alles ligt natuurlijk nog open in de toekomst, maar ik voel dat er nog heel veel in het vat zit. Ik ben niet meer te stoppen!"

Meer over