Ruzie met Bullseye

Netflix-tip: Daredevil seizoen 3

20 oktober 2018 12:02 | netflix | Door Televizier

Een interessante confrontatie ligt op de loer in het derde seizoen van Daredevil. De man met de bovennatuurlijke zintuigen en reflexen krijgt het aan de stok met Bullseye, een superschurk die altijd raak gooit.

Matt Murdock alias Daredevil zit er na zijn avontuur met de collega-superhelden van de Defenders even helemaal doorheen. En hij weet het gewoon niet meer: Moet hij zich nu als advocaat Matt Murdock inzetten voor de minderbedeelden, of heeft hij meer kans op succes wanneer hij dat als de Daredevil doet?

Kingpin

Een ding is zeker: de man met de bovennatuurlijke zintuigen kan ook in dit derde seizoen van Daredevil zijn kostuum niet op de plank laten liggen. Zijn oude aartsvijand Kingpin zit weliswaar in de gevangenis, maar de misdaadbaas slaagt erin om hem ook daarvandaan het leven zuur te maken.

Bullseye

Kingpin heeft namelijk een nieuwe geheim wapen: Benjamin ‘Dex’ Poindexter. Lezers van de Daredevil-comics weten dan genoeg: dat is het alter ego van Bullseye, een gewetenloze huurmoordenaar. Bovennatuurlijke krachten heeft hij niet, maar hij raakt wel altijd zijn doel. Of dat nu met een vuurwapen is, met een mes of welk ander voorwerp dan ook.

Vanaf 19 oktober te zien op Netflix.

Meer over