Duimen

Spin-off voor Orange is the New Black?

13 november 2018 15:33 | netflix | Door Televizier

© Netflix
Onlangs werd het einde van hitserie Orange is the new black aangekondigd. Wacht nog even met wanhopen, want er lijkt een spin-off aan te komen.

Kevin Beggs, directeur van Lionsgate TV Group, laat in ieder geval weten dat een vervolg een mogelijkheid is. "We stoppen op een hoogtepunt. We zijn al in gesprek en als het moment aanbreekt, zullen we verder praten over een mogelijk vervolg." 

Vervolg

De volgende vraag is uiteraard waar dat vervolg dan over zou gaan. Zou Piper gevolgd worden in haar tijd na de gevangenis? Keren we terug na een van de gevangen die na het einde van de opstand in seizoen vijf naar een andere gevangenis is overgebracht? Of volgen we juist oud-gevangen die toch weer terug in de cel belanden? 

Seizoen zeven

Gelukkig kunnen we nog een tijdje van de serie genieten; het zevende en laatste seizoen staat gepland voor de zomer van 2019. Bedenker Jenji Kohan geeft wel aan triest te zijn dat het einde van OITNB nadert. "Na zeven seizoenen is het tijd om vrijgelaten te worden van de gevangenis. Ik ga alle stoere dames van Litchfield en de geweldige crew missen." 

Meer over