Aan een zijden draadje...

In Amerika zijn de mannen uit de bovennatuurlijke serie Supernatural razend populair. De serie heeft drie Emmy Award nominaties op haar naam staan en is in Amerika al aan het vierde seizoen begonnen.

Mocht je vorige week hebben gedacht dat alle demonen zijn verdreven, dan heb je het mis. In het tweede seizoen van Supernatural, dat vanavond van start gaat, gaan de gebroeders Dean (Jensen Ackles) en Sam (Jared Padaleck) onverstoord verder met hun heksenjacht.

Wraak
In het slot van seizoen één kwamen de broers eindelijk de demoon op het spoor die verantwoordelijk was voor de moord op hun moeder en Sam's vriendin Jessica. Dean and Sam weten de kwelgeest te verdrijven en hun vader John te bevrijden.

Ongeluk
Na de blijde familiereünie slaat in deze aflevering het noodlot opnieuw toe. Het drietal krijgt een zwaar auto-ongeluk en belandt in het ziekenhuis. Sam en John komen er goed vanaf met alleen een aantal kleine verwondingen, maar Dean ligt in een diepe coma waar hij volgens de doktoren niet meer uit zal ontwaken. Dean's geest doolt door het ziekenhuis. Zal het hem lukken om terug te komen in zijn eigen lichaam?

Reageren