Ali B vervult wensen van hoogbejaarden

Ook Ali B test tijdens TV Lab een nieuw format uit. Vanavond wordt zijn programma Ali B en de 40 Wensen aan het grote experiment onderworpen.

TV Lab begint vanavond ­vertrouwd met Frank Evenblij in de laatste De Gielmobiel. Daarna is het aan Ali B om de laatste pilot te presenteren. De TV Lab-hekkensluiter is Ali B en de 40 Wensen.

Ali B en de 40 Wensen

In dit komische realityprogramma laat Ali, uiteraard op geheel eigen wijze, de langgekoesterde droomwensen van bejaarden uitkomen. "Ouderen cijferen zichzelf vaak weg, terwijl zij het juist verdienen om hun wensen in vervulling te zien gaan”, aldus Ali. Niets is hem te gek of te dol.

Jong en oud

Maar, net zoals in zijn hitprogramma Ali B Op Volle ­Toeren brengt hij jong en oud samen. Om de dromen van de senioren uit te laten komen, roept Ali namelijk de hulp in van probleemjongeren die ­volgens hem een tweede kans verdienen.

Green Room

Daarna is het moment van de waarheid ­aangebroken. Kijkers konden de hele week stemmen op hun favoriet tijdens de uitzendingen van TV Lab. In zijn programma Green Room maakt presentator Jelte Sondij live vanuit het ­Westerpark in Amsterdam de winnaar bekend. Welke van de negen pilots viel het meest in de smaak en wie gaat met de overwinning aan de haal?

Reageren