Angela Lansbury vindt nieuwe Murder She Wrote helemaal niets

In Amerika wordt een nieuwe versie gemaakt van het alom bekende Murder, She Wrote. Angela Lansbury, die jarenlang Jessica Fletcher speelde, vindt de nieuwe versie nu al niks.

NBC kondigde recentelijk aan dat de serie Murder She Wrote nieuw leven wordt ingeblazen. Murder She Wrote gaat over detectiveschrijfster Jessia Fletcher, die in het fictieve plaatsje Cabot Cove woont, de plek met het hoogste moordcijfer ter wereld. Aan Jessica de schone taak de moordenaars in kwestie op te sporen.

Jessica Fletcher

Angela Lansbury speelde de rol van Jessica Fletcher van 1984 tot 1996. De inmiddels 88-jarige actrice vindt het idee voor de nieuwe serie met Octavia Spencer in de hoofdrol een nogal stom idee. „Ik denk dat het een fout is om deze nieuwe serie ook Murder She Wrote te noemen. Mijn serie zal altijd gaan over Cabot Cove en die geweldige groep mensen die fantastische verhalen vertelden. En dan de kijkers die zo hielden van Jessica Fletcher, een uniek persoon.”

Octavia Spencer

Angela heeft trouwens niets tegen Octavia Spencer die ze een geweldige actrice noemt: „Ik heb haar gezien in de film The Help en daarin was ze heel goed. Ik wens haar dus het beste, ik wou alleen dat dat niet in Murder She Wrote was.”

Reageren