Beau & De Daklozen

Beau keert terug naar daklozen met tweedelige special

30 november 2020 11:48 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© Het Rotterdam Project
Beau van Erven Dorens gaat in een tweedelige specials op zoek naar de deelnemers van de drie programma's over daklozen die hij in het verleden opnam. Het programma heet Beau & De Daklozen. 

In Beau & De Daklozen spreek Beau onder andere met Lolle, de dakloze man die hij vijf jaar geleden 10.000 euro gaf in The Amsterdam Project. Ook de zwaarverslaafde Patrick uit Het Rotterdam Project, Sunil uit De Sleutel en de flamboyante Rigo uit De Sleutel komen voorbij. Van Erven Dorens gaat na hoe het nu met de deelnemers gaat. Hebben ze nog steeds een plek om te wonen of zijn ze weer dakloos? 

'Weerzien overweldigend'

"Het weerzien met deze mensen, die hun ziel en zaligheid met de kijkers, mij en mijn team hebben gedeeld, was overweldigend. Alles kwam terug, tot in de kleinste details. Alle pijn, maar ook alle liefde", aldus de presentator in een persbericht over het programma. Beau & De Daklozen is te zien op 21 december om 20:30 uur en op 24 december om 22:30 uur op RTL4.  

Prijzen 

Voor Het Amsterdam Project won Beau van Erven Dorens in het verleden een TV Beeld en de Zilveren Nipkowschijf. Hij gaf vijf daklozen 10.000 euro op een pinpas en hij zorgde ervoor dat de deelnemers wanneer ze maar wilden contact op zouden kunnen nemen met hulpverleners. Een jaar lang werden de daklozen gevolgd. Daarna volgden Het Rotterdam Project en De Sleutel, waarin hij vijf daklozen de sleutel voor hun eigen huis gaf. 

 

Meer over