België is helemaal klaar met Wie is de Mol?

28 maart 2014 14:03 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Hoewel heel Nederland elk seizoen met z’n allen aan de buis gekluisterd zit, is het Molvirus in België helemaal over. De Vlaamse versie van het sabotagespel zal hoogstwaarschijnlijk nooit meer terugkomen op de buis.

In België begon het programma De Mol in 1998. Het was een groot succes en 18 andere landen, waaronder Nederland, kochten het format van de Belgen. Vervolgens verschenen er nog een paar seizoenen van De Mol, dat in Nederland bekendheid kreeg onder de naam Wie is de Mol?

Te goed voorstellen

De Vlaamse presentator Michiel Devlieger vertelde vrijdag op de radiozender MNM dat een terugkeer van het Vlaamse programma hem onwaarschijnlijk lijkt. “'Telkens hebben we anderhalf jaar van ons leven gegeven voor het programma. Ik doe het graag, maar dan moet het een project zijn waarbij ik nieuwsgierig ben hoe het zal aflopen. Bij De Mol kan ik het me te goed voorstellen.”

Nederland

In Nederland lijkt het zo’n vaart nog niet te lopen. Vorige week zagen meer dan 3 miljoen mensen dat Susan Visser als Mol werd ontmaskerd door Sofie van den Enk. Freek Bartels verloor de finale.

Meer over