BNN gaat samenwerken met jongerenorganisatie CJP

3 juni 2013 14:46 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Jongerenomroep BNN gaat samenwerken met de jongerenorganisatie CJP. De 2 organisaties gaan elkaar op het gebied van tv, radio en internet versterken.

“De eerste stap is het ontwikkelen van een nieuw tv-programma op Nederland 3 over jongerencultuur met muziek, cabaret, reizen, media en kunst”, laat BNN weten in een persbericht. CJP (cultureel jongeren paspoort) is een pas waarmee jongeren korting krijgen op culturele activiteiten zoals films, concerten, theater en musea.

BNN reageert

Marc Adriani, Algemeen directeur BNN is blij met de nieuwe ‘partner’. “We zijn als BNN de grootste jongerenvereniging van Nederland. Wij willen jonge mensen raken en informeren met radio, tv en internet. CJP verrijkt jong Nederland met kunst en cultuur. We vullen en voelen elkaar aan en daarom voelt een samenwerking op het gebied van programma's en verenigingsactiviteiten heel logisch.”

CJP reageert

Ook de directeur van CJP is verheugd. “Jongeren en cultuur horen thuis bij de publieke omroep, waarbij voor ons zichtbaarheid en herkenbaarheid belangrijk zijn. We stimuleren jonge mensen om te ontdekken wat ze leuk vinden op cultureel gebied en daar zijn de media een onmisbaar onderdeel van. BNN maakt zich daar sterk voor en dat is ons gemeenschappelijk belang.”

Meer over