Boer Richard heeft nieuwe vlam

Richard Tersteeg uit het vorige seizoen van Boer Zoekt Vrouw heeft een nieuwe liefde, nadat de relatie met zijn droompartner stuk liep.

In februari eindigde de relatie tussen boer Richard en Annemieke, die elkaar vonden in Boer Zoekt Vrouw. Nu heeft hij het geluk weer gevonden: “Het is een geweldige meid, rustig en vol zelfvertrouwen. We kennen elkaar pas, maar ik merk dat we enorm goed klikken. Ja, ik ben verliefd.” Zo vertelt hij in het AD. 

Mysterieuze dame

Richard is nog geheimzinnig over de dame in kwestie. “Omdat zij kinderen heeft, die het nog niet weten. We willen hen er niet mee belasten mocht het onverhoopt toch mislopen. Maar dat kan ik me niet voorstellen, zoals het nu voelt.”

Eerste date

Dat het dik aan tussen de twee blijkt uit de verhalen van boer Richard: “We hebben inmiddels al een paar maal heerlijk gezoend. Dan weet je wel wat je aan elkaar hebt, wanneer het al zo intiem is, toch?”

Nieuw seizoen

Op 2 september komt de KRO met een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Yvon Japsers helpt boeren weer om net als Richard de ware liefde te vinden. 

Reageren