Boer Willem vindt nieuwe vlam via Boer Zoekt Vrouw

De homoseksuele Boer Zoekt Vrouw-boer Willem is weer in de wolken. Vorig jaar mislukte het in de liefde nog met Klaas, maar nu heeft hij toch een nieuwe vlam.

De relatie met boer Klaas strandde al snel na de opnames van Boer Zoekt Vrouw en daar was Willem niet blij mee. "Het najaar van 2012 was niet mijn beste tijd, nee. Ik was het vertrouwen in de liefde echt een beetje kwijt." De 48-jarige boer verklaarde zijn liefde aan Klaas, terwijl de kijker dat misschien niet had verwacht.

"We zaten allebei in een totaal andere levensfase. Ik had zin om samen toekomstplannen te maken. Hij kwam uit een langdurige relatie en had nog een hoop oude rotzooi op te ruimen”, vertelde Willem al eerder.

Nieuwe liefde

Willem legde zich eerder al neer bij zijn vrijgezelle leven, maar dacht zo nu en dan toch terug aan de brievenschrijvers. "Deze man had rond de tijd van de oproep al gereageerd, maar erbij gezegd dat hij niet op televisie wilde", aldus de boer in de Telegraaf. Willem nam contact op met de brievenschrijver en van het een, komt het ander.

"We spreken regelmatig af en we doen leuke dingen." Het geluk lijkt de boer eindelijk toe te lachen. "Ik voel mij rustiger en gelukkiger dan ooit." Eind goed al goed?

Reageren