Boer Zoekt Vrouw-boerin Monika moet rust nemen

3 juni 2013 15:45 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Monika, de zwangere vriendin van Boer Zoekt Vrouw-Boer Jan, moet flink rust nemen. Ze moet haar werk als muziekdocent in Amsterdam opgeven voor het welzijn van de baby.

"Het is zwaar, zoals de meeste die zwanger zijn geweest wel kunnen beamen. Ik heb helaas veel eerder met mijn werkzaamheden moeten stoppen dan de bedoeling was. De verloskundige was heel streng en duidelijk. Ze zei: 'als je zo doorgaat, dan is de kans extra groot dat jouw kleine spruit veel eerder geboren wordt dan goed is!'", schrijft de boerin op Facebook.

Eerder verhuizen naar Jan

En daar schrok de boerin - in wording - nogal van. "Voor iemand die net als ik dol is op haar werk en ook nog eens een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft naar gemaakte afspraken is het moeilijk om abrupt afscheid te nemen." Toch ‘heb’ elk nadeel z’n voordeel. "Als ik toch eerder moet stoppen met werken dan kan ik ook eerder verhuizen. En daar worden zowel Jan als ik heel blij van."

Huwelijkse taferelen

Het stel gaf elkaar op 3 april het jawoord. Het tweetal zou eigenlijk pas in juni in het huwelijksbootje stappen, maar Monika is zwanger en dus moest het iets eerder. Jan en Monika zijn dolblij. "Wie had ooit durven dromen dat dit zo snel zou gaan", liet Monika al eerder weten.

Meer over