Bovennatuurlijke zaken in Supernatural

Het spookt in Supernatural net zo hard als in Ghost whisperer en Medium, de andere twee series van de bovennatuurlijke zondagavond van Net 5.

Twee broers, Sam en Dean Winchester, hebben als kind hun moeder op mysterieuze wijze in vlammen zien opgaan. Hun vader John, vastbesloten om de dood van zijn vrouw te wreken, heeft ze opgeleid tot demonenjagers.

Verdwijning
De jongens zijn elkaar uit het oog verloren, maar de verdwijning van pa brengt hen rond hun twintigste weer samen. Hun speurtocht leidt naar het plaatsje Jericho (bekend uit een andere serie, zie maandag 20.30 uur Veronica) waar al meer ongetrouwde mannen in het niets zijn opgelost...

Eerder
Het eerste seizoen van Supernatural was eerder op Veronica te zien. Jared Padalecki (Dean uit The Gilmore girls) speelt de rol van Sam, Jensen Ackles (Jason uit Smalville) zijn oudere broer Dean.

Pad kruisen
Wees gewaarschuwd: vampiers, weerwolven, duivels en een monstertje met gele ogen zullen het pad van de gebroeders Winchester kruisen. Gelukkig beschikken ze over een met geheime wapens uitgeruste Chevrolet Impala en een revolver waarmee ze geesten kunnen doden.

Reageren