Breuk: Boer Hans en Femke

8 november 2013 14:24 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Treurig nieuws voor boer Hans uit seizoen 6 van Boer Zoekt Vrouw. Hij en Femke zijn na acht maanden uit elkaar. Ze verschilden te veel van elkaar.

Dat vertelt Henk op de site van Boer zoekt Vrouw. „Femke en ik verschilden veel van elkaar, onze karakters botsten te vaak. Zij is heel anders dan ik en dat leverde soms irritaties op. We hebben veel gepraat, maar uiteindelijk werkte het gewoon niet.” Volgens Hans pasten hij en Femke niet goed genoeg bij elkaar. „Je blijft soms piekeren over wat je anders had kunnen doen. Maar nu is het tijd om weer vooruit te kijken.”

Happy end

Hans (42) was een van de boeren die in het najaar van 2012 een vrouw zocht via het boerendatingprogramma. Hij kreeg 15 brieven en was daarmee niet een van de boeren die werden gevolgd gedurende het programma. De Amsterdamse Femke was een van die briefschrijfsters en zo leek Boer Zoekt Vrouw toch een happy end te hebben voor Hans. Maar het mocht helaas niet zo zijn. Maar Henk geeft niet op: „Ik denk veel na over de toekomst, want je wordt ouder. Met Femke had ik het me allemaal wel anders voorgesteld en gehoopt dat we samen iets konden opbouwen. Als ik om me heen kijk, zie ik iedereen doorgaan. En uiteindelijk wil ik ook gewoon een gezinnetje en iemand vinden die echt bij me past.”

Intieme momenten

Gelukkig is Hans niet alleen en eenzaam op de boerderij. „Ik voel me niet alleen, want mijn vader woont nog bij mij op de boerderij. Maar ik mis wel de gezellige en intieme momenten. En dat je met iemand kan praten over wat je bezighoudt, en hetzelfde over dingen denkt.”

Schrijven

Hans doet dan ook een oproep aan alle beschikbare vrouwen om hem alsnog te schrijven: „Ik zou het erg leuk vinden om samen met een leuke vrouw actieve dingen te ondernemen. Zoals fietsen en wandelen, er samen op uitgaan. Daarnaast vind ik het leuk om het samen thuis gezellig te maken. Het liefste wil ik een vrouw die weet wat ze wil, en die haar eigen ding heeft. En een vrouw die de wens heeft om ooit op het platteland te wonen met deze leuke boer. Een vrouw die misschien de vorige keer niet durfde te schrijven. Vrouwen van Nederland: ik ben niet alleen maar aan het werk en kan ook hartstikke gezellig zijn. Dus gewoon schrijven!”

Meer over