Brian Austin Green vast castlid van Anger Management

Brian Austin Green was al eerder te zien in Anger Management, maar is nu toegevoegd als vast castlid. Nu Selma weg is kan Charlie ruzie maken met Green.

De voormalig Beverly Hills 90210-acteur speelde al eens de rol van Sean en is volgens The Hollywood Reporter toegevoegd aan de vaste cast van Anger Management. Actrice Selma Blair werd anderhalve week geleden ontslagen door Charlie en daardoor kwam er waarschijnlijk een plekje vrij voor Green.

In Anger Management is Sean de aartsvijand van Charlie. Sean is het nieuwe vriendje van Charlie's ex-vrouw en zo'n enorme sukkel dat Charlie hun eerdere ontmoeting niet geheel vlekkeloos verliep. De man die anderen leert zich te beheersen, verloor zijn zelfbeheersing en ging Sean een lamp te lijf. Sinds die episode is hun relatie er niet beter op geworden.

Het ontslag van Blair

Selama Blair werd ontslagen toen ze op de set van Anger Management rondbazuinde dat Sheen een ramp is om mee te werken. Hij zou nooit op tijd zijn en er met de pet naar gooien. Toen Charlie Sheen lucht kreeg van de kritiek van Blair, werd hij witheet en eiste haar ontslag. Charlie droeg als verdediging voor zijn gedrag aan dat hij, als hoofdrolspeler veel meer stress heeft dan zijn. Charlie moet iedere aflevering zo'n veertig pagina's tekst leren, terwijl Selma er maar twee hoeft te kennen.

Meer over:

Reageren