Britt en Ymke exclusief bij RTL 5

Britt Dekker en Ymke Wieringa zijn exclusief onder contract gesteld bij RTL 5. De zender is van plan komend jaar een aantal nieuwe programma's met het duo te maken.

"Britt en Ymke waren voor de kijker natuurlijk al verbonden aan RTL 5 en ik ben blij dat het nu ook officieel is geworden." aldus Paul Cormont, zenderdirecteur van RTL 5.

Welke programma's de dames gaan presenteren is nog de vraag. De zender werkt samen met het tweetal aan een aantal formats. Dit tot grote blijdschap van Ymke. "Ik ben nu eindelijk geen kandidaat meer en mag zelf gaan meepraten over de programma’s waar ik in zit. Britt en ik zijn hele goede vriendinnen van elkaar dus om met haar op pad te gaan, wordt een feest." 

Britt in de fout
In al haar enthousiasme ging Britt tijdens het ondertekenen de fout in. Ze zette niet haar echte handtekening onder de overeenkomst, maar tekende met haar 'showbizz' handtekening die niet als rechtsgeldig wordt beschouwd. Hierdoor moest het contract opnieuw worden ondertekend.

Een ietwat beschaamde Britt: "Ik was niet helemaal bij de les, het is ook zo vet allemaal. Ik had nog nooit een contract getekend en had per ongeluk een pijl getekend. Maar het is helemaal officieel en dan kan het niet. We kregen zelfs een zilveren RTL-pen." 

De blunder maakt Britts enthousiasme over haar eerste contract er niet minder om. De blondine is vooral te spreken over de lucratieve extra's die haar nieuwe arbeidsovereenkomst biedt. "Ik heb ook een manager. Die is echt goed, want die regelt alle patat waar ik ben. Ook in het buitenland regelt zij de patat. Dat kan ik niet, want ik kan geen Engels."

 

Reageren