Castingkoning wordt filmregisseur

Job Gosschalk heeft een carrièremove gemaakt. Heel acterend Nederland was bang voor de beste man, omdat hij degene was die bepaalde wie de rollen in grote films en series kreeg.

Nu richt hij zich meer op het regisseren van films. Zijn eerste project als filmregisseur, de speelfilm Alle Tijd, is bijna klaar.

S1ngle
Het begon allemaal met het produceren van de succesfilm Alles Is Liefde. Daarna kwam de remake van de tv-show 't Schaep Met De 5 Pooten. Toen kwam Bloedverwanten en regisseerde Gosschalk de hitserie S1ngle.

En nu is het dus de beurt aan zijn eerste speelfilm als regisseur. Het filmen van Alle Tijd is zo goed als klaar, en binnen afzienbare tijd moet de film voor het publiek te zien zijn.

Licht aan de horizon
Gosschalk: "Alle Tijd wordt een grappige film die ontroert. Over mensen en hun tekortkomingen. Maarten krijgt een lege nest syndroom als zijn twintig jaar jongere zusje Molly het huis verlaat."

"Zij is als een kind voor hem, omdat hij haar heeft opgevoed na het overlijden van hun ouders. Maar hij herontdekt de liefde en gewapend met een gezonde dosis humor en zijn beste vriendin Reina gloort er licht aan de horizon. Met Molly daarentegen gaat het steeds minder goed. Zowel in de liefde als met haar gezondheid. Ze vraagt Maarten nog één keer alles voor haar op zij te zetten…"

Een ambitieus project, maar goudhaantje Gosschalk zal zich er ongetwijfeld doorheen slaan.

Reageren