Chris Hordijk zingt duet met zus Lisa

18 Januari 2012 15:34 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

TVOH-finalist Chris Hordijk zal vrijdagavond een bijzonder duet zingen in de finale van de talentenjacht. Hij stapt het podium op met zijn zus Lisa Lois.

Lisa won het tweede seizoen van X-Factor en timmert sindsdien aan de weg onder de artiestennaam Lisa Lois. Chris en zijn zus speelden samen in de band Left Lane Lisa, maar zongen nog niet eerder met elkaar.

Duetten
De andere finalisten zullen duetten zingen met internationale sterren. Erwin Nyhoff, Iris Kroes en Paul Turner treden respectievelijk op met Birdy ('Skinny Love'), Taio Cruz ('Dynamite') en Gavin DeGraw ('I Don't Want To Be').

Stemmen
In de finale bepaalt het publiek wie zich de grote winnaar van The Voice of Holland mag noemen. Deze week kan via iTunes de single van de finalisten al worden gedownload. Elke aankoop telt vrijdagavond mee als twee stemmen. Tijdens de show, waarin elke finalist tweemaal in actie komt, kunnen kijkers hun voorkeur doorgeven door te bellen, te sms'en of te stemmen via Facebook.

Droomstart
Aan het einde van de eerste uitzending valt één finalist af. Dit gebeurt nogmaals aan het begin van de resultshow, zodat de ontknoping plaatsvindt met de overgebleven twee kandidaten. De winnaar krijgt een droomstart voor zijn of haar muziekcarrière met onder meer een eigen album en ook nog eens een auto.

Meer over