Dikke tien voor Man bijt hond

Gewone, echte mensen zijn met hun niet alledaagse beslommeringen en kleine geneugten weer de sterren van Man bijt hond. In het tiende seizoen van het populaire NCRV-programma blijven drie beproefde rubrieken op het menu staan: Hond aan tafel (verrassingsbezoekjes rond etenstijd), de Babbelbox (meningen van voorbijgangers) en Ons kent ons (satire voor jong en oud).

Ter ere van het jubileum valt er een nieuw onderdeel te bejubelen: De overval, waarin een fanfareorkest op de meest uiteenlopende plaatsen feestelijke klanken komt uitstorten over de aanwezigen.

Veteranensportdag
Daarnaast zijn in Man bijt hond regelmatig docusoaps te zien. Zo kunnen we vanavond uitgebreid meegenieten van de jaarlijkse Veteranensportdag in Elsendorp (Noord-Brabant). Meer dan duizend deelnemers van middelbare leeftijd en ouder uit 51 dorpen werpen zich massaal op het volksdansen, balwerpen, piramidebouwen en touwtrekken. Meedoen is belangrijker dan winnen, wat na de Olympische Spelen een hele verademing mag heten.

Op vakantie
Alsof dat allemaal nog niet leuk en gezellig genoeg is, kun je er de eerstkomende weken ook nog eens getuige van zijn hoe Nederlandse vakantiegangers de tijd doden op de camping in Spanje.

Reageren