Dit is CSI in seizoen acht

Het CSI-team krijgt het dit seizoen weer razenddruk met een vracht dode honden, een klein meisje dat bezeten is door de duivel, een nare scheiding en, jawel, éindelijk een huwelijksaanzoek!

Scheiding
Maar niet voor Warrick. Die komt namelijk behoorlijk in de problemen. Hij zit midden in een nare scheiding en reageert zich af door zich vol te proppen met pillen, weinig te slapen en zich vast te bijten in de moord op een stripper. Met alle gevolgen van dien, want voor hij het weet is hij zelf de hoofdverdacte in een moordzaak.

Muziek

Lijkensnijder dr. Al Roberts laat een hele nieuwe kant van zichzelf zien wanneer hij in een aflevering optreedt als leadzanger en gitarist van een band op een chic benefietgala. Het is natuurlijk wel CSI, dus niet alle gasten overleven het feest. ‘Murder on the dancefloor’? Aan Al's zangkunsten zal het in ieder geval niet gelegen hebben!

Miniatuurmoordenaar
Sara’s leven hing aan het einde van vorig seizoen aan een zijden draadje. Ze werd toen gegrepen door de Miniatuur Moordenaar. Ze overleefde dit wel, maar heeft er een flinke emotionele klap van opgelopen. Grissom was Sara bijna kwijt en realiseerde zich daardoor dat hij met haar wil trouwen. Maar of hier ook echt het eerste CSI-huwelijk uit voorkomt…

Reageren