Dit is het najaar van SBS 6

Eerder vandaag vond in Amsterdam de najaarspresentatie van de SBS Groep plaats. Hier kreeg de vaderlandse pers een voorproefje op nieuwe programma's en series die de zenders in het najaar gaan uitzenden. Benieuwd wat SBS 6 deze herfst zoal op de buis brengt? Lees snel verder!

Popstars, vanaf 14 augustus om 20.30 uur:

Na het succes van vorig jaar keert deze zoektocht naar een nieuwe popgroep terug op tv. Dit seizoen wordt de talentenjacht opnieuw gepresenteerd door Gerard Joling en Nance. Ook in de jury zien we geen nieuwe gezichten.

Wel nieuw zijn de zogenaamde 'mystery popstars'. Deze bekende zangtalenten doen opnieuw auditie en komen steeds onherkenbaar in beeld. Zelfs de jury weet niet wie ze zijn.

Hole in the wall, startdatum nog niet bekend:

Hole in the wall laat zich nog het beste omschrijven als de menselijke variant van Tetris. De deelnemers aan dit amusementsprogramma moeten de meest onmogelijke posities aannemen om zich door vreemde vormen in een bewegende muur te manoeuvreren.

Lukt dat niet? Dan belanden ze rechtstreeks in een grote bak met water. Hilariteit alom! Vooral als je bedenkt dat Beau van Erven Dorens en Gerard Joling de teamcaptains zijn.

K2 zoekt K3, vanaf 22 augustus om 20.00 uur:

Wie van de 4000 kandidaten die zich hebben opgegeven volgt straks Kathleen op als derde lid van het succesvolle K3? Dat is de grote vraag in deze talentenjacht. In de jury van K2 zoekt K3 zitten Patty Brard, Marc Forno, Miguel Wiels (de componist van K3) en Axana Ceulemans (choreografe van K3).

Castle, exacte startdatum nog niet bekend:

Auteur Richard Castle (Nathan Fillion) is een soort Stephen King; hij schrijft thrillers aan de lopende band die stuk voor stuk bestsellers worden. Maar wat doe je als de tot de verbeelding sprekende moorden uit de boeken in het echt worden uitgevoerd? Dat is de kern van het verhaal in de spannende serie Castle, die SBS 6 later dit najaar gaat uitzenden.

Reageren