Dood is dood, maar niet in The bold

Het leven van een scriptschrijver gaat niet altijd over rozen. Vooral niet in de wereld van The bold and the beautiful. Als een acteur (vanwege ruzies of onenigheid over het salarisstrookje) de soapset voorgoed wil verlaten, moet een bataljon scenaristen met een scherpe verhaallijn op de proppen komen.

Meestal komen zij uit op een dramatische dood. Wel zo handig, want het maakt duidelijk dat een personage niet meer meedoet en - we hebben het hier natuurlijk wel over The bold - het vertrek hoeft niet per definitie voor altijd te zijn. Met als gevolg dat meerdere personages al op miraculeuze wijze uit het soaphiernamaals zijn teruggekeerd.

Stephanie
Een paar maanden geleden was het de beurt aan Taylor (Hunter Tylo) om te bewijzen dat ze de dood wederom te slim af was geweest, maar momenteel zijn alle ogen gericht op Stephanie Forrester, gespeeld door Susan Flannery. De actrice gaf onlangs in een interview aan, na ruim vijfduizend afleveringen het soapbijltje erbij neer te willen gooien.

Slechterik
Veel fans zitten nu al met de handen in het haar. Stephanie is geliefd, al was het maar omdat zij de meest effectieve slechterik in de serie is. Over bad girls gesproken: voor de kijkers zou Susans vertrek dan een groot verlies betekenen, maar voor - we noemen maar iemand - Brooke zou deze wending juist weer een enorme opluchting zijn.

Reageren