Een avondje S1ngle en Cougar Town

Vanaf 23 maart kunt u bij Net5 terecht voor het derde seizoen van S1ngle en na afloop blijven zitten voor de nieuwe serie Cougar Town, met Courtney Cox. Wat kunt u van beide drama-komedies verwachten?

S1ngle
De vriendinnen slaan in het nieuwe seizoen van S1ngle allemaal een eigen weg in met hun liefdesleven.

Fatima (Bracha van Doesburgh) krijgt hevige last van vrijheidsdrang. Stella (Katja Schuurman) is haar korte, onstuimige relaties juist meer dan zat en is bang om alleen over te blijven. En Nienke (Eva Van der Gucht) besluit dat het tijd is om haar liefdesleven aan te pakken en gaat volop achter de mannen aan.

Eén van hen stapt dit seizoen in het huwelijksbootje, met alle gevolgen van dien...

Gastrollen
Gevierd acteur Pierre Bokma speelt de gastrol van Riemko, een man die ervan overtuigd is dat hij de eigenlijke bewoner van Fatima's huis is. Zangeres Frédérique Spigt is in haar gastrol betrokken bij een speeddate-avond.

Cougar Town
Courtney Cox schittert in de nieuwe komische serie Cougar Town als Jules Cobbs: een recentelijk gescheiden veertiger die als een echte cougar (poema) op jongere mannen jaagt.

Daarin wordt ze bijgestaan door haar vrolijke collega Laurie (Busy Phillips, Dawsons creek, ER) die vooral de lol ervan inziet.

Christina Miller (Scrubs) speelt Elle, de jaloerse buurvrouw en beste vriendin van Jules. Ellie is gelukkig getrouwd met de goedmoedige Andy (Ian Gomez, The Drew Carey show), die weer goed bevriend is met Jule's ex-echtgenoot Bobby.

De ambitieloze Bobby neemt tot afschuw van hun tienerzoon Travis een baan aan als tuinman op zijn middelbare school.

Tot slot is er nog Grayson (Josh Hopkins, Cold case, Private practice), een andere buurman van Jules, die ook net gescheiden is en helemaal los gaat met allerlei piepjonge vrouwen.

Gastrol
Behalve de vaste cast, is ook Courteney's oud-collega van Friends, Lisa Kudrow, te zien in Cougar Town. Lisa speelt de rol van de meedogenloze dermatoloog Amy Evans.

Reageren