Felicia geeft (nog) niet op

Als door een wonder heeft Felicia Forrester in The bold haar laatste adem nog steeds niet uitgeblazen. Hoe lang houdt de ernstig zieke dochter van Eric en Stephanie het nog vol?

Wacht ze tot haar laatste wens is ingewilligd en haar ouders zijn hertrouwd om in vrede te kunnen sterven? Of is er meer voor nodig om de moeder van Dominick klein te krijgen, laten de schrijvers van de soap haar bij nader inzien toch nog maar even doormodderen?

Toewijding
Het is te hopen voor het zwarte schaap van de familie én voor de populaire actrice Lesli Kay (43) die de rol overnam van Colleen Dion. Anders heeft ze zich voor niks zo sterk ingeleefd. Toen Felicia in de soap chemotherapie onderging, scheerde Lesli zelfs haar hoofd kaal.

Herkansing
In 2005 moest Lesli een jaar na haar debuut als Lois Cerullo, een min of meer uit de dood herrezen personage, de serie General hospital alweer verlaten omdat ze zwanger was. In The bold kwam dat juist goed van pas: zo kon zoontje Alec in één aflevering mooi een keer voor Dominick spelen. Laten we dat maar als een gunstig voorteken beschouwen...

Reageren