Finale: So You Think You Can Dance 2008 - En de beste danser is...

9 December 2008 16:02 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Na al die weken van bloed zweet en tranen komt er deze week een einde aan de zoektocht naar het beste Nederlandse danstalent van 2008. Aanstaande donderdag staan de vier overgebleven kandidaten tegenover elkaar in een zinderende finale.

De laatste show belooft een spectaculair geheel te worden, waarin Annemiek, Ivan, Julia en Timor met opvallende groepschoreografieën, duo-optredens en solo-optredens het publiek voor zich proberen te winnen.

Hoogtepunten

Buiten dit alles zijn er nog meer hoogtepunten donderdagavond. Zo keren alle liveshowkandidaten nog één keer terug op het So you think you can dance-podium met een spetterende dans. Daarnaast trekken juryleden Jaakko Toivonen en Euvgenia Parakhina zelf hun dansschoenen aan en zullen zij de kandidaten hun eigen ‘dansskills’ vertonen.

Jury
Aanstaande donderdag ligt het lot van de kandidaten in jouw handen. De vakjury Dan Karaty, Jaakko Toivonen, Euvgenia Parakhina en gastjurylid Albert Verlinde kunnen naast gun vakkundige oordeel niets meer inbrengen.

Geldbedrag
Eindelijk komt er na een felle dansstrijd antwoord op de brandende vraag: wie gaat er naar huis met die gerenommeerde dansopleiding naar keuze, het geldbedrag van 20.000 euro én de rol in de musical Footloose?

Meer over