Floortje Dessing vertoeft in reisprogramma op een onbewoond eiland

De 68-jarige David woont alleen op een eiland voor de Noord-Australische kust. Klinkt leuk, maar het wemelt er van de wilde dieren. Floortje komt gezellig even langs.

De presentatrice vertelt: 'David was een heel hoge reclamepief die in de jaren 80 in Sydney veel geld verdiende. Hij verloor echter tien miljoen toen de beurs instortte, en zijn vrouw ging bij hem weg. Hij kocht van het geld dat hij nog had een eiland en daar woont hij nu al een jaar of vijftien.

Een reclameman zonder enige survivalskills moest gaan leven als een soort Robinson Crusoë. Dat hij dat ook nog volhoudt, vind ik redelijk fascinerend', aldus Floortje, die in haar programma de verste uithoeken van de planeet opzoekt

Kijkcijferrecord

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld behaalde vorige week met 1,8 miljoen kijkers een absoluut kijkcijferrecord.  Voor presentatrice Floortje Dessing is het haar meest bekeken programma ooit.

Aftrap

De eerste aflevering van Floortje naar het Einde Van De Wereld ging twee weken geleden fantastisch van start met 1,7 miljoen kijkers. De reislustige presentatrice kon toen wel huilen van geluk. “Sta te huilen van geluk.. Echt waar.. 1,7 miljoen kijkers: in de verste verte nooit kunnen dromen dat we zulke cijfers zouden halen“. 

Reageren